Το genius trick της Chrissy Teigen που πρέπει να δοκιμάσετε αν έχετε πολλές φύτρες

[ad_1]

Η Chrissy Teigen είναι μία από τις αγαπημένες μας διάσημες, κυρίως λόγω της αίσθησης του χιούμορ της, αλλά και επειδή είναι ακομπλεξάριστη. Είναι από τις πολύ λίγες γυναίκες του Hollywood που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τις ατέλειες στο σώμα τους, όπως για παράδειγμα οι ραγάδες, απομυθοποιώντας την «τέλεια» εικόνα που επιμένουν να προβάλουν τα media. Η τελευταία της αποκάλυψη μας έκανε να νιώσουμε ακόμα πιο κοντά της, αφού αντιμετωπίζει ένα «πρόβλημα» που είναι αρκετά συνηθισμένο.

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ένα trick που εφαρμόζει σχεδόν κάθε μέρα για να δείχνουν τα μαλλιά της πιο γεμάτα και αυτό δεν είναι άλλο από τη χρήση σκιάς φρυδιών στις ρίζες της. Όταν την ρώτησαν τι μακιγιάζ κάνει σε μία απλή μέρα, εκείνη απάντησε: «Φρύδια, βλεφαρίδες, χείλια και καλύπτω τα κενά στο σημείο που ξεκινούν τα μαλλιά μου (στο hairline μου). Έχω πολύ ανοιχτόχρωμες φύτρες και μικρές τριχούλες στο μπροστινό μέρος και πρέπει να “γεμίσω” το κενό στα σημεία που ξεκινούν τα μαλλιά μου. Χρησιμοποιώ σκιές φρυδιών για να το κάνω».

Το συγκεκριμένο trick είναι ιδανικό και αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά αραιά και θέλετε να δείχνουν ελαφρώς πιο πλούσια, αλλά προσοχή: η σκιά να είναι απαραιτήτως ματ και να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σας, αλλιώς θα φαίνεται περίεργο.[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr