Το φόρεμα – φαινόμενο των ΖΑRA που ανάγκασε τους ειδικούς να πάρουν θέση..!

[ad_1]

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του Zara να φοριούνται από πολλές γυναίκες και γιατί όχι αρκετές φορές να γίνονται ακόμα και viral. Αυτό μάλιστα φαίνεται πως συνέβη και με ένα φόρεμα από το fashion brands.

Ο λόγος για ένα πουά midi φόρεμα από τα Zara, το οποίο κοστίζει μόλις 39,99 λίρες -39,95 euro- και κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης από τους New York Times, να γίνει σαφώς sold out και να αποκτήσει έναν δικό του λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά έχει αποκτήσει και δικό του τίτλο, καθώς είναι το φόρεμα που κατέκτησε τη Βρετανία.

Τι κάνει όμως αυτό το φόρεμα τόσο ιδιαίτερο; Το πουά –σε λευκό και μαύρο- μοτίβο του, το midi μήκος του, η αέρινη γραμμή του και φυσικά η τιμή του είναι τα στοιχεία που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει τόσο πολύ. Το γεγονός επίσης πως μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπο της είναι αρκετό για κάνει αυτό το φόρεμα ανάρπαστο. Και φυσικά πρόκειται για ένα φόρεμα πασπαρτού, καθώς μπορούμε να το φορέσουμε από το γραφείο μέχρι τις casual βόλτες μας στην πόλη, αλλά και με την προσθήκη των απαραίτητων αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε κάποια βραδινή μας έξοδο.

Οι γυναίκες μάλιστα το αγάπησαν τόσο πολύ, που του έφτιαξαν δικό του λαγαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζουν όλα τα looks τους.

PRINTED DRESS DETAILS
ZARA 39.95 EUR



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr