Το τεράστιο λάθος που κάνετε καθημερινά και.. καταστρέφετε τα φρύδια σας – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Getty Images

Θυμάστε  τότε στα 90s που όλες έβγαζαν τα φρύδια τους μέχρι να γίνουν μία λεπτή γραμμή; Αν ήσασταν ανάμεσα σε εκείνες, τότε μάλλον σας έλουσε κρύος ιδρώτας όταν πριν μία δεκαετία περίπου εμφανίστηκε στο προσκήνιο η miss Φρύδια, aka Cara Delevingne και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα με φρύδια α λα Brooke Shields. Το να επιστρέψουν τα φρύδια σας στη φυσική τους –τριχωτή- κατάσταση δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και απαιτεί πολύ υπομονή, αλλά ίσως δεν γνωρίζετε πως (εκτός από την εμμονή σας με το τσιμπιδάκι) κάνετε κάτι ακόμα εσείς οι ίδιες και σαμποτάρετε την «πρόοδο» των φρυδιών σας.

Pixelformula

Και επειδή όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη τάση δεν είναι πλέον τάση, αλλά το «νορμάλ» look για πολλά ακόμα χρόνια, φροντίστε να διορθώσετε την παρακάτω κακή σας συνήθεια, που κατά πάσα πιθανότητα δεν ξέρετε καν πως κάνετε καθημερινά. Ποια είναι αυτή θα αναρωτιέστε. Σύμφωνα με την brow expert, Sania Vucetaj, οι ενυδατικές κρέμες, τα αντηλιακά και τα foundation μπορούν να κάνουν τις τρίχες στην περιοχή να «πέσουν» ή να αποτρέψουν την πύκνωσή τους. «Έχουμε την τάση να βλέπουμε τα φρύδια ως δέρμα, αλλά στην πραγματικότητα εκεί βρίσκονται οι θύλακες της τρίχας. Αν δεν βάζουμε κάτι στο κεφάλι μας, γιατί να το βάλουμε στα φρύδια μας;», εκμυστηρεύτηκε η ίδια και φυσικά έχει δίκιο.

Getty Images

Τουτέστιν, αν θέλετε να αποκτήσετε τα πιο πυκνά φρύδια που θα μπορούσατε, αποφύγετε να απλώνετε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ στην περιοχή. Γιατί αν φράξετε τους πόρους, πώς θα καταφέρει να φυτρώσει η καημένη η τρίχα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr