Το στενό αθλητικό σορτς που θεωρείται απόλυτη τάση – Ποιες celebrities επέλεξαν να το φορέσουν

[ad_1]

Ένα πράγμα είναι σίγουρο το φετινό καλοκαίρι, τα στενά σορτς γυμναστικής θεωρούνται απόλυτη τάση και πολλοί είναι οι celebrities που έχουν επιλέξει να τα φορέσουν.

Ανάμεσα τους διάσημοι όπως η Selena Gomez, η Emily Ratajkowski, και η Jasmine Sanders και πολλοί ακόμη που απέδειξαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο πως το συγκεκριμένο αθλητικό ρούχο μπορεί να φορεθεί για κάθε περίσταση.

Selena Gomez

Η Selena Gomez σε συνεργασία με την Puma κυκλοφόρησε τη δική της collection αθλητικών ρούχων, Selena Gomez x PUMA Collection. Η τραγουδίστρια ποζάρει για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας φορώντας ένα σούπερ στενό σορτς, αποδεικνύοντας μας πως εκτός από το γυμναστήριο μπορεί να φορεθεί παντού.

Emily Ratajkowski

Το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski φοράει το πορτοκαλί ηλεκτρίκ σορτς μαζί με δερμάτινες μπότες, δίνοντας μας μια μικρή γεύση από τα νέα κομμάτια της Inamorata Women. Μπορεί η εμφάνιση της σε αυτή την ανάρτηση να είναι λίγο «τολμηρή», ωστόσο μας απέδειξε πως το σορτς γυμναστικής σε συνδυασμό με τις δερμάτινες μπότες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανατρεπτικό fashion look.

Jasmine Sanders

Η Jasmine Sanders απαθανατίστηκε από τα φωτογραφικά φλας φορώντας ένα πορτοκαλί σορτς σε συνδυασμό με oversized φούτερ. Το look της συμπληρώνουν τα αθλητικά casual παπούτσια της.



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr