Το νέο πρόσωπο της Estée Lauder είναι διάσημο supermodel, επιχειρηματίας και YouTuber – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

Estée Lauder

Getty Images

Η Karlie Kloss είναι Αμερικανίδα supermodel και επιχειρηματίας με έντονη φιλανθρωπική δράση. Μεγάλωσε στο St. Louis, του Missouri, όπου και ανακαλύφθηκε ως μοντέλο σε ένα τοπικό φιλανθρωπικό fashion show το 2006. Η καριέρα της απογειώθηκε γρήγορα, καθώς συνεργάστηκε με κορυφαίους σχεδιαστές, μεταξύ των οποίων οι Christian Dior, Alexander McQueen και Versace. Έχει υπάρξει το πρόσωπο σε καμπάνιες για μεγάλα παγκόσμια brand όπως adidas, Calvin Klein, Carolina Herrera και Swarovski. H Karlie ξεκίνησε το Kode With Klossy το 2015 για να ενδυναμώσει τα κορίτσια να μάθουν να κώδικα και να γίνουν ηγέτες στον χώρο τεχνολογία. Η Karlie αναγνωρίστηκε από το TIME 100 για το φιλανθρωπικό της έργο ως ιδρύτρια του Kode With Klossy και ήταν στα εξώφυλλα των Fast Company and Forbes για το έργο της με την οργάνωση.

Η Karlie πρόσφατα ξεκίνησε την καρίερα της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την τηλεόραση, λαμβάνοντας μέρος σε παραγωγές του Freeform και του Netflix. Ξεκίνησε το κανάλι της στο YouTube, Klossy, το 2015 και έχει συγκενρώσει πάνω από 690.000 συνδρομητές και 33 εκατομμύρια views. Μέσα από όλες τις πλατφόρμες της συνδυαστικά έχει πάνω από 16 εκατομμύρια followers.

Η Estée Lauder λοιπόν επέλεξε την Karlie Kloss, γνωστό μοντέλο και επιχειρηματία με έντονη φιλανθρωπική δράση, ως την νέα πρέσβειρα της μάρκας. Η Karlie γίνεται και αυτή με τη σειρά της μέλος της ομάδας πρέσβειρων της Estée Lauder που αποτελείται από τις Carolyn Murphy, Fei Fei Sun, Gabriella Wilde, Hilary Rhoda, Joan Smalls, Kendall Jenner, Misty Copeland και Yang Mi.karlie kloss estee lauder, Estée Lauder

Οι πρώτες καμπάνιες της Karlie θα παρουσιαστούν στις αρχές Ιουλίου σε ψηφιακά μέσα, κοινωνικά δίκτυα, τηλεόραση και έντυπα μέσα και θα αφορούν εμβληματικά προϊόντα της Estée Lauder, όπως το Pure Color Envy Sculpting Lipstick, το Double Wear Stay-in-Place Makeup και την Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme. Τα γυρίσματα για τις καμπάνιες πραγματοποιήθηκαν από τον Josh Olins σε Los Angeles και Palm Springs.

Η εταιρεία παραγωγής της Karlie, Klossy productions, θα συνεργαστεί επίσης με την Estée Lauder για τη δημιουργία περιεχομένου ομορφιάς της Karlie, το οποίο η ίδια θα μοιραστεί μέσω των προσωπικών της καναλιών με τους 16 εκατομμύρια follower της. Τα πρώτα βίντεο έχουν ήδη δημοσιευτεί με την δισέγγονη της ιδρύτριας της εταιρείας, την ηθοποιό Danielle Lauder να εμφανίζεται σε κάποια από αυτά. Σε ένα κωμικό, behind-the-scenes σκετς, η Danielle επιβλέπει την πρώτη μέρα της Karlie στα κεντρικά γραφεία της Estée Lauder στην Νέα Υόρκη. Αυτά είναι τα πρώτα από μια σειρά βίντεο με παραγωγό την Karlie και τα οποία θα παρουσιαστούν στο YouTube κανάλι της, Klossy, αλλά και στα υπόλοιπα ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια, τόσο της Karlie όσο και της Estée Lauder.

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Για να ενισχύσει τη δέσμευση της για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς νέων γυναικών, η Estée Lauder θα υποστηρίξει τον οργανισμό Kode With Klossy μέσα από υποτροφίες για τα μαθήματα κώδικα και εκδηλώσεις. Το Kode With Klossy είναι μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ιδρύθηκε από την Karlie το 2015 και στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται δωρεάν, δεκαπενθήμερα καλοκαιρινά μαθήματα κώδικα για κορίτσια ηλικίας από 13 έως και 18, ενθαρρύνοντας μια κοινότητα που επικεντρώνεται στην προώθηση των ευκαιριών σταδιοδρομίας για κορίτσια στον χώρο της τεχνολογίας.

«Η Karlie είναι μια σύγχρονη Estée και με μεγάλη χαρά την καλοσωρίζουμε στην μάρκα Estée Lauder», δήλωσε o Stephane de La Faverie, Global Brand President, Estée Lauder. «Η Karlie έχει γνωρίσει εξαιρετική επιτυχία στην καριέρα της, μέσα από σκληρή δουλειά, στην αρχή εντυπωσιάζοντας τον χώρο της μόδας, στη συνέχεια επιδιώκοντας μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση και τα media και τώρα δίνοντας τη δυνατότητα σε νέες γυναίκες να γίνουν οι επόμενοι ηγέτες στον χώρο της τεχνολογίας. Το πάθος της για ομορφιά, οι μοναδικές απόψεις της και η παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα σε παγκόσμιο επίπεδο θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να εμπνέουμε και να φέρνουμε κοντά γυναίκες από όλο τον κόσμο».

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

«Η Karlie είναι ιδανική πρέσβειρα της Estée Lauder», δήλωσε η Aerin Lauder, Style and Image Director, Estée Lauder. «Ως μοντέλο, επιχειρηματίας και ιδρύτρια του Kode With Klossy, η Karlie είναι όμορφη και επιτυχημένη. Είμαι ενθουσιασμένη που είναι μέλος της οικογένειας της μάρκας».

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να μπω στην οικογένεια της Estée Lauder», δήλωσε η Karlie Kloss. «Είμαι τόσο εμπνευσμένη από την κληρονομιά και τις αξίες της μάρκας – από το επιχειρηματικό πνεύμα της ίδιας της Estée και την απαράμιλλη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη που είμαι μέρος μιας τόσο εμβληματικής μάρκας».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr