Το αγαπημένο hair accessory των celebrities που χρειάζεστε στη ζωή σας – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

InStyle_600x600sampleΑποκλείεται να μην έχετε προσέξει πως τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι oh-so-hot-right-now, με πολλά από αυτά να επιστρέφουν από τις περασμένες δεκαετίες. Αν δεν το έχετε καταλάβει, τότε μάλλον ζείτε σε κάποια σπηλιά, αφού όλες οι celebrities προσθέτουν πλέον ιδιαίτερα αξεσουάρ στις εμφανίσεις τους.

Αφού τα είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων σχεδιαστών, πλέον υπάρχουν παντού στην αγορά και μπορείτε να τα αποκτήσετε και εσείς με ελάχιστα χρήματα. Αν δεν είστε τόσο 80s άνθρωπος και δεν θέλετε να προσθέσετε στο στιλ σας ένα scrunchie ή ένα –thank god!- κλάμερ, τότε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία στέκα ή μια κορδέλα.

Ναι, η κλασική και πολυαγαπημένη στέκα, που όλες φοράγαμε όταν πηγαίναμε σχολείο, έχει και αυτή κάνει δυναμικό comeback και την έχουμε δει ακόμα και σε red carpet εμφανίσεις.

Διστάζετε; Οι παρακάτω celebrities θα σας πείσουν πως, όχι δεν θα δείχνετε σαν 10χρονα, και πως η συγκεκριμένη τάση είναι πολύ stylish και κομψή. Επιπλέον, θα σας «σώσει» εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σας απλά αρνούνται να συνεργαστούν μαζί σας, ειδικά αν έχετε αφέλειες.

kim kardashianKim Kardashian

Getty Images

Getty Images

 Sienna Miller

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Hailey Baldwin

Getty Images

Getty Images

 Zendaya

Splash News / Ideal Image

Splash News / Ideal Image

Kate Hudson

Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr