Τα Φιλαράκια: Η έμπνευση πίσω από την πιο αξέχαστη και ξεκαρδιστική σκηνή της σειράς

[ad_1]

Τι κι αν έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τα Φιλαράκια έκαναν πρεμιέρα, η δημοφιλής σειρά καταφέρνει μέχρι και σήμερα να συγκεντρώνει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο το κόσμο.

Ο συγγραφέας, Saul Austerlitz θέλοντας να δώσει μια νέα πτυχή και απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τα «Φιλαράκια», έγραψε το βιβλίο: Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era, μέσα στο οποίο έχει συμπεριλάβει συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, τους παραγωγούς και τις πρωταγωνιστές της σειράς.

Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο εμβληματικές και αξέχαστες σκηνές της σειράς ήταν και αυτή του γάμου του Ross με την Emily. Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, όλη η ομάδα ταξιδεύει στο Λονδίνο για να δώσει το παρών στον γάμο, εκτός από τη Rachel η οποία αποφάσισε να μείνει πίσω με την εγκυμονούσα Φοίβη. Τα συναισθήματα όμως που έτρεφε για τον Ross την κάνουν να αποφασίσει να ταξιδέψει την τελευταία στιγμή.

Ο Austerlitz αποκαλύπτει πως κανείς από τους παραγωγούς της σειράς δεν ήταν σίγουρος για το τι τέλος να δώσουν στο συγκεκριμένο επεισόδιο ωστόσο ο David Schwimmer (Ross) ήταν αυτός που τελικά εμπνεύστηκε πώς θα ολοκληρωνόταν μια από τα πιο αξέχαστες και ξεκαρδιστικές σκηνές που είδαμε πότε.

Όπως αποκαλύπτει, μια μέρα που είχαν γύρισμα ο Schwimmer (Ross) αντί να πει στην Emily: «Emily, το ταξί είναι εδώ», μπερδεύτηκε και τελικά είπε: «Rachel, το ταξί είναι εδώ». Εκείνη τη στιγμή ο παραγωγός (Greg Malins) γύρισε προς τον δημιουργό της σειράς (David Crane) και του είπε: «Αυτά συμβαίνουν».

Έτσι λοιπόν τους ήρθε η ιδέα την ώρα του γάμου, ο Ross μπέρδεψε (ακόμη μια φορά) τα λόγια του και αντί να πει «Εγώ, ο Ross δέχομαι την Emily για γυναίκα μου», είπε «Εγώ ο Ross δέχομαι την Rachel για γυναίκα μου»

Θυμηθείτε παραπάνω το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr