Τα πιο θρυλικά φορέματα στην ιστορία της μόδας επιστρέφουν μέσα από την Genique και δεν πρόκειται να τα αποχωριστώ φέτος το καλοκαίρι

[ad_1]

Φορέματα, cropped πουκάμισα και ψηλόμεσες φούστες για όσες γυναίκες λατρεύουν τη μόδα περασμένων δεκαετιών και μάλιστα εμφανίσεις με ρετρό δημιουργίες, που έκαναν είδωλα του στιλ να μείνουν αξέχαστες στον κινηματογράφο, στη μουσική βιομηχανία αλλά και στην πραγματική ζωή είναι αυτό ακριβώς που δημιουργεί η Genique.

Πίσω από τη Genique δεν υπάρχει κάποιος σχεδιαστής. Αντιθέτως, εάν δεν υπήρχαν ταλαντούχοι σχεδιαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της μόδας, δεν θα υπήρχε σήμερα η Genique, η οποία πήρε το όνομά της από την ένωση των λέξεων Generation Unique.

Την ιδέα της Genique εμπνεύστηκε η creative director του brand και εδώ και χρόνια δημοσιογράφος μόδας, Πόπη Τερσιπάζογλου, η οποία τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε περιοδικά μόδας ενώ λίγο πριν ξεκινήσει το «χτίσιμο» της Genique, ήταν διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό InStyle. Η αγάπη της για οτιδήποτε ρετρό σε συνδυασμό με την εμπειρία της πάνω στο θεωρητικό κομμάτι της μόδας ήταν ο λόγος για τη δημιουργία της Genique.

Επιθυμία της ήταν να φτιαχτεί ένα site που θα συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη. Να «μιλήσει» μέσα από την επαναδημιουργία θρυλικών ρούχων για την ιστορία της μόδας και τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της. Το μοναδικό «πείραγμα» που κάνει όλη η ομάδα της Genique είναι να τα φέρνει με ένα πιο φρέσκο μάτι στο σήμερα.

Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή της Genique, ανακάλυψα ακριβώς ό,τι έλειπε από την καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα. Floral καφτάνια και ένα two pieces σύνολο που μπορώ να φορέσω με διαφορετικούς τρόπους, ένα μικρό μαύρο φόρεμα και ένα mini party φόρεμα έχουν μπει ήδη στην shopping λίστα μου.



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr