Τα ζώδια της εβδομάδας από 22/07 μέχρι 28/07

[ad_1]

Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εξακολουθούν να προκαλούν ακραία γεγονότα στην πολιτική σκηνή και στις διακρατικές σχέσεις διεθνώς, αλλά αφήνουν περιθώρια βελτίωσης της προσωπικής ζωής των ανθρώπων που ξέρουν καλά πώς να ελίσσονται απέναντι στις προκλήσεις.

Κριός

Σύμμαχός σας είναι ο Δίας από τον Τοξότη, έστω και ανάδρομος. Μετά τις αναστατώσεις των εκλείψεων, σας βοηθά να επανέλθετε στην ομαλότητα, να σκεφτείτε θέματα προόδου ή ξεκούρασης και να αποκτήσετε ξανά τη δραστηριότητά σας. Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο σάς απασχολούν με θέματα τάξης ή νομοτέλειας, σχέσεων με το κοινωνικό σας περιβάλλον και ειδικών συναναστροφών.

ΤΙΡ

Φανείτε επινοητικοί στα οικονομικά σας!

Ταύρος

Το διάστημα της εβδομάδας ενισχύσει την οικογένεια, θα γεφυρώσει διαφωνίες που είχατε με μέλη της, θα σας βοηθήσει να διασώσετε περιουσιακά στοιχεία που έχουν περάσει σε φάση επικινδυνότητας και θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και χρήσιμους στο στενό σας περιβάλλον. Επίσης ενισχύει τα εφόδια που χρειάζεστε και συμβάλλει την κάλυψη των βιοποριστικών σας αναγκών. Όμως προσέξτε να μην αντιπαρατεθείτε για θέματα φιλοδοξίας.

ΤΙΡ

Γίνετε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε εκείνους που συναναστρέφεστε καθημερινά!

Δίδυμοι

Ερμής και Αφροδίτη από τον Καρκίνο ωφελούν κυρίως τους νεότερους και πιο φιλόδοξους από εσάς να εξελιχτούν κοινωνικά και επαγγελματικά. Βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη των ικανοτήτων σας, στην ανακάλυψη ευκαιριών στην εργασία και σας προικίζουν με ιδιαίτερα επικοινωνιακά χαρίσματα. Τέλος, όσοι είχατε μια κατάθλιψη, περιορίζει τις συγκρούσεις του παρελθόντος και σας κάνει πιο ευσυνείδητους και πιο αγαπητούς στο περιβάλλον σας.

ΤΙΡ

Ο Άρης από τον Λέοντα δυναμιτίζει ευαίσθητες σχέσεις σας και χρειάζεται προσοχή!

Καρκίνος

Ζείτε ακόμη τις επιπτώσεις των εκλείψεων, γι’ αυτό χρειάζεται να έχετε υπομονή και δεκτικότητα σε όσα άλλαξαν και σε όσα γεγονότα διαμόρφωσαν νέες συνθήκες ζωής. Είστε ανθεκτικοί και ευπροσάρμοστοι και θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, όσο μπερδεμένο κι αν είναι αυτό. Αισθηματικά συνεχίζετε να προβληματίζεστε, αλλά θα πρέπει να αφήσετε τα γεγονότα να σας υποδείξουν ποιες πρέπει να είναι η συμπεριφορά και η στάση σας.

ΤΙΡ

Πιστέψτε και αξιοποιείστε τις εμπνεύσεις στη δουλειά σας!

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σας ενισχύει την προσωπικότητα, τις επιδιώξεις και τον τρόπο με τον οποίο φιλοδοξείτε να υπερισχύσετε. Στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως, πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες, να εκφράζεστε αντικειμενικά και να εξηγείτε τη στάση σας. Οικονομικά η εβδομάδα είναι θετική για συναλλαγές, τήρηση υποχρεώσεων και μικρών έκτακτων εσόδων. Αισθηματικά οι περισσότεροι από εσάς χρειάζεται να ξεπεράσετε έναν σκόπελο.

ΤΙΡ

Κάποιες ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς, γι αυτό συνεχίστε να τις πιστεύετε!

Παρθένος

Η εβδομάδα θα αυξήσει την κινητικότητα γύρω σας, θα βοηθήσει την αύξηση της παραγωγικότητάς σας, θα σας διευκολύνει να αλλάξετε τόπο διαμονής όσοι θέλετε και θα σας ανανεώσει με τη μετακίνηση και την ευκολία να ταξιδεύετε συχνότερα. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Καρκίνο, στις 25 του μήνα, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση χρήσιμων γνώσεων και θα συμβάλλει στην προβολή σας προς τον έξω κόσμο.

ΤΙΡ

Αποφύγετε ένα μοιραίο περιστατικό στα αισθηματικά σας, αφήνοντας τον χρόνο να δείξει καλύτερα την πορεία του στο εγγύς μέλλον!

Ζυγός

Ο Δίας στον Τοξότη θα τονίσει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας και θα σας ωφελήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο συντελούν στην αποκάλυψη ενός επαγγελματικού παρασκηνίου και σας επιτρέπουν να αλλάξετε στρατόπεδο, ομάδα ή ακόμα και αντικείμενο εργασίας. Ο Άρης από τον Λέοντα σας δίνει περιθώριο δράσης, αλλά περιορίζει τις ευκαιρίες για μετακινήσεις και ταξίδια.

ΤΙΡ

Βρείτε τις λύσεις που ψάχνατε καιρό στα πρακτικά σας ζητήματα!

Σκορπιός

Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή περίοδος για εσάς, όπου μπορείτε να βελτιώσετε την αισθηματική και προσωπική σας ζωή, να δείτε τους κόπους σας στην εργασία να αποδίδουν καρπούς και να αποκτήσετε νέα και σημαντικά ερείσματα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν. Κάποιοι θα καταλάβετε ότι το παρελθόν λειτουργεί σαν τροχοπέδη και θα ενεργοποιηθείτε για ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΙΡ

Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα ταλέντα σας!

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σας θα τονίσει την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά σας και ο παράγοντας «τύχη» θα είναι δίπλα σας. Θα δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες θα προχωρήσουν καλύτερα. Επίσης, θα μπορέσετε να δείτε αυτούς που θέλετε ευκολότερα, θα υποσκελίσετε εμπόδια, θα βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, θα ενισχύσετε την κοινωνική σας θέση, θα διευθετήσετε νομικές υποθέσεις και θα προάγετε το ευ ζην!

ΤΙΡ

Αναζητήστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας είναι είτε χρήσιμοι είτε ευχάριστοι!

Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο ασχοληθείτε λίγο πιο ζεστά με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε ή να φύγετε διακοπές, να ξεπεράσετε την επήρεια των εκλείψεων και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Οι ουσιαστικές αλλαγές έγιναν για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας και να ανταποκριθείτε με σθένος στις νέες προκλήσεις που θα αλλάξουν το τωρινό σας στάτους.

ΤΙΡ

Σχέσεις αγάπης και ενδιαφέροντα δημιουργικά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας!

Υδροχόος

Ο Δίας στον Τοξότη θα τονίσει το ψυχικό σας θάρρος. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα σας κάνει πιο διεισδυτικούς σε καταστάσεις, θα ενισχύσει τις μεταφυσικές σας ανησυχίες και θα αυξήσει την πίστη σας σε ιδέες και σε ανθρώπους. Κυρίως η αύξηση της πίστης θα σας βοηθά υπαρξιακά και ψυχολογικά και αποτελεί έναν οδηγό πορείας και μια προστασία ενάντια στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

ΤΙΡ

Αξιοποιήστε καταστάσεις και τυχαία περιστατικά για να προβάλλετε τα επιχειρήματά σας!

Ιχθύες

Η δημοτικότητά σας μεγαλώνει, με συνέπεια να αυξάνεται και η κοινωνική σας ζωή. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας. Αποφύγετε τις άκαρπες αντιπαραθέσεις και συνεχίστε την εξέλιξή σας, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Όσοι προσπαθήσουν να περιορίσουν την εμβέλειά σας, θα αντιμετωπίσουν σθεναρή αντίσταση από εκείνους που σας εμπιστεύονται. Όσοι ετοιμάζεστε για διακοπές, επιλέξτε μέρος και συντροφιά που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας!

ΤΙΡ

Αποφύγετε τις αιτίες του άγχους σας και ασχοληθείτε με θέματα υγείας!

 

Από τον Κώστα Λεφάκη

 

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr