Πώς δεν θα σας εκνευρίζουν οι αφέλειες το καλοκαίρι (και πώς θα δείχνουν cool) – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images

Ακόμα κι αν είστε από εκείνες τις γυναίκες που κάνουν stalking στο Instagram σε όλες τις γαλλίδες στο Instagram και σκέφτεστε τουλάχιστον μία φορά τη μέρα να κόψετε αφέλειες, κατά πάσα πιθανότητα η ιδέα σας φεύγει από το μυαλό όταν μπει ο Ιούνιος. Κάνει ζέστη, ιδρώνετε και ποιος θέλει αφέλειες στο πρόσωπό του όταν έχει πιάσει θερμοκρασία μεγαλύτερη κι από i-phone στην παραλία;

Ίσως όμως πρέπει να το ξανασκεφτείτε και να μην εγκαταλείψετε το όνειρό σας να μοιάζετε με άλλη Françoise Hardy φέτος το καλοκαίρι. Γιατί, όσο τρελό κι αν ακούγεται, γίνεται να έχετε αφέλειες το καλοκαίρι που δεν θα είναι όλη μέρα κολλημένες στο μέτωπό σας από τον ιδρώτα.

Είναι fun, είναι ρομαντικές και αν βρείτε τον σωστό τύπο αφέλειας, θα μεταμορφώσει την εμφάνισή σας με τον καλύτερο, πιο stylish τρόπο.

Τα tips που θα σας σώσουν αν έχετε αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images, αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images

Γενικά ισχύει ο εξής κανόνας: όσο πιο κοντές οι αφέλειες, τόσο περισσότερο θα χρειάζεται να ασχολείστε μαζί τους. Αν δεν σκοπεύετε να πηγαίνετε συχνά στο κομμωτήριο, προτιμήστε μακριές, curtain αφέλειες, αφού μπορούν να χωριστούν στη μέση αν μακρύνουν λίγο παραπάνω.

Getty Images, αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images

Το holy grail προϊόν για τις αφέλειές σας είναι το dry shampoo, που θα τις κάνει να φαίνονται οκ ακόμα κι όταν ιδρώνετε. Tip: Ψεκάστε τις αφέλειες με ξηρό σαμπουάν πριν φύγετε από το σπίτι για να μειώσετε την πιθανότητα να «λαδώσουν».

Getty Images, αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images

Για να αποφύγετε το εφέ «αφέλεια – υπόστεγο», μην την ισιώνετε με σίδερο και για να αποφύγετε την «αφέλεια – ρόλεϊ» μην την ισιώνετε με στρογγυλή βούρτσα. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να κάθονται φυσικά οι αφέλειες είναι τις στεγνώνετε με το πιστολάκι, χτενίζοντας με μία χτένα μπροστά στο μέτωπό σας.

Getty Images, αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images

Νομίζετε πως πρέπει να τις ισιώνετε οπωσδήποτε; Δεν ισχύει και ειδικά τώρα το καλοκαίρι μπορείτε να υιοθετήσετε το curly bang look, το οποίο και θα «ξεκουράσει» τα μαλλιά σας και θα δώσει μία coo νότα στο στιλ σας.

Getty Images, αφέλειες το καλοκαίρι

Getty Images

Good luck!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr