Πρίγκιπας Κάρολος: Θα τον δούμε στη νέα ταινία του James Bond;

[ad_1]

Την τελευταία φορά που είχε φυσήξει αέρας James Bond στην βασιλική οικογένεια, ήταν το 2012, όταν είδαμε τον Daniel Craig να συνοδεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει δεχτεί πρόταση για να παίξει στην καινούργια ταινία του James Bond, ο τίτλο της οποίας ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός. Οι παραγωγοί θεωρούν πως ο πρίγκιπας είναι η «επιτομή κάθε Βρετανού» και πιστεύουν πως με τη παρουσία του θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον γύρω από τη ταινία, ενώ το μόνο που μένει τώρα είναι να τον πείσουν να υπογράψει.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν στα πλαίσια της επίσκεψης του πρίγκιπα Κάρολου στις εγκαταστάσεις των Pinewood studios που γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Daniel Craig ξενάγησε τον πρίγκιπα στο χώρο και του έδειξε ένα από τα 8 αυτοκίνητα DB5s που είδαμε στις ταινίες του Bond το 1960, ωστόσο έδωσε μεγαλύτερα έμφαση στα αμάξια που θα δούμε στην νέα ταινία.

«Τα αυτοκίνητα είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα εδώ» είπε ο πρίγκιπας, ενώ η παραγωγός Barbara Broccoli δήλωσε για την επίσκεψη του «Είχε πολλά να πει μαζί με τον Daniel, και οι δυο αγαπάνε πολύ τα αυτοκίνητα Aston Marin.»[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr