Πείτε μας τι σχήμα προσώπου έχετε και θα σας πούμε πώς να κάνετε τα φρύδια σας – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

φρύδια, frydia, eyebrows, brows, lily collins

Getty Images

Τα γεμάτα α-λα Lily Collins και Cara Delevingne φρύδια είναι η απόλυτη τάση εδώ και αρκετά πλέον χρόνια. Εμάς πάντως εδώ στο InStyle είναι το αγαπημένο μας trend και κάθε φορά που γεμίζουμε με το μολύβι και τη μάσκαρα τα κενά στα φρύδια μας, ευχόμαστε να ήταν από φυσικού τους έντονα. That said, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως δεν είναι κατάλληλα για όλες. Το σχήμα προσώπου σας είναι ένα από τα πιο βασικά κριτήρια στην επιλογή του σωστού σχήματος για τα φρύδια σας και παρακάτω θα βρείτε ακριβώς ποιο είναι αυτό.

Οβάλ πρόσωπο

Αν το πρόσωπό σας έχει όβαλ σχήμα, είτε από τις τυχερές, καθώς σας ταιριάζουν τα περισσότερα σχήματα φρυδιών. Δεν υπάρχει κάποιος σταθερός κανόνας για τις γωνίες ή τις καμπύλες σε σχέση με το σχήμα του προσώπου σας συνεπώς θα πρέπει να βασιστείτε στο σχήμα των ματιών σας και το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα «καρδούλα» τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες γωνίες και το υπερβολικό «γέμισμα» με το μολύβι. Απλά «καθαρίστε» τις περιττές τριχούλες, χτενίστε τα με μία διάφανη μάσκαρα και είστε έτοιμες – στην περίπτωσή σας ακόμα και τα λίγο πιο αραιά φρύδια είναι επιθυμητά.

Στρογγυλό πρόσωπο

Έχετε στρογγυλό πρόσωπο; Τότε τα φρύδια σας χρειάζεται να έχουν έντονες γωνίες για να αντισταθμίσουν κάθετα το σχήμα του προσώπου σας. Αντίθετα, τα καμπυλωτά φρύδια θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το στρογγυλό σχήμα και αυτό συνήθως δεν κολακεύει καμία.

Μακρύ πρόσωπο

Το μακρύ πρόσωπο θέλει «απαλά», σχετικά λεπτά και μακριά φρύδια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «βαραίνετε» τα φρύδια σας με υπερβολικά προϊόντα, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει το πρόσωπό σας να μοιάζει με σταυρό.

Τετράγωνο πρόσωπο

Έχετε τετράγωνο πρόσωπο; Αν ναι, σας ταιριάζουν τα statement, γεμάτα φρύδια με τις έντονες γωνίες. Μην φοβηθείτε να τα τονίσετε με ένα μολύβι ή ακόμα και να τα βάψετε λίγο πιο σκούρα από το φυσικό σας χρώμα.

Μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους

Αν τα μάτια σας είναι αρκετά κοντά το ένα με το άλλο, ίσως σας περάσει από το μυαλό να τα βγάλετε περισσότερο στην εσωτερική τους γωνία ώστε να δημιουργήσετε μεγαλύτερο κενό. Μην το κάνετε, γιατί αυτό θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντάς τα να δείχνουν ακόμα πιο κοντά το ένα με το άλλο.

Μάτια με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους

Στην περίπτωση που τα μάτια σας είναι ελαφρώς πιο μακριά το ένα από το άλλο, τότε καλό είναι να αφήσετε κάτω το τσιμπιδάκι και να επικεντρωθείτε στην περιποίηση των φυσικών φρυδιών σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιχειρήσετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να γεμίσετε το  κενό ανάμεσά τους με μολύβι. Θα δείχνει απλά weird και θα τονίσει το «πρόβλημα».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr