Ο πρόεδρος της Βουλής στη Νέα Ζηλανδία στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα για την πατρότητα

[ad_1]

«Συνήθως τη θέση του προέδρου της Βουλής καταλαμβάνει ένας από τους προεδρεύοντες του Σώματος, αλλά σήμερα ένας VIP πήρε τη θέση μαζί μου» έγραψε ο πρόεδρος της Βουλής στη Νέα Ζηλανδία, Τρέβορ Μάλαρντ, στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram που τον δείχνει να ταΐζει ένα νεογέννητο μωρό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη βουλή.

Το μόλις 40 ημερών μωρό βρέθηκε στο προεδρείο της βουλής και μάλιστα κοιμήθηκε στα χέρια του 65χρονου πολιτικού στέλνοντας χωρίς να το ξέρει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για την πατρότητα αλλά και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Αν είχε προκαλέσει συζητήσεις η πρωθυπουργός της χώρας  που πέρυσι έγινε η πρώτη ηγέτης που αποκτά παιδί κατά τη διάρκεια της θητείας, τότε η εικόνα ενός άντρα εν ώρα εργασίας με νεογέννητο στην αγκαλιά είναι σε άλλο επίπεδο. Κι αυτό γιατί επιπλέον το μωρό είναι το παιδί του βουλευτή των Εργατικών Ταμάτι Κόφεϊ και του επί οκτώ χρόνια σύζυγό του, Τιμ Σμιθ.

Ο βουλευτής επέστρεψε στην εργασία του μετά την άδεια πατρότητας και πήρε μαζί του και το μωράκι του, μια κίνηση που ενθουσίασε όλους τους βουλευτές.[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr