Ξεφλουδίζει το βερνίκι στα νύχια σας πολύ γρήγορα; Ξέρουμε τι φταίει και πώς θα το αποτρέψετε – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Το μανικιούρ σας θα είναι αψεγάδιαστο μέχρι να αποφασίσετε εσείς να το αποχωριστείτε!

Χρύσα Δαρσακλή

Getty Images

Η ιστορία είναι πασίγνωστη και επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε φορά που βάφετε τα νύχια σας: περνάτε 2 στρώσεις του αγαπημένου σας βερνικιού και μέχρι να πέσετε για ύπνο το βράδυ εκείνο έχει ξεφλουδίσει. Τι να φταίει άραγε;

Οι λόγοι είναι τρεις και μπορεί να κάνετε τον ένα ή και όλους μαζί. Πρώτα από όλα περνάτε το βερνίκι επάνω σε νύχι που έχει λιπαρότητα. Αν δεν καθαρίσετε με λίγο ασετόν ή οινόπνευμα τα νύχια σας πριν τα βάψετε τότε το βερνίκι δεν θα εφαρμόσει επάνω τους και θα ξεφλουδίσει. Δεύτερον περνάτε μια πολύ χοντρή στρώση που δεν στεγνώνει σωστά γιατί… είναι πολύ χοντρή και τρίτον δεν περιμένετε να στεγνώσει το βερνίκι πριν περάσετε το top coat. Ακούγονται γνώριμες κινήσεις;  Αυτές φταίνε που ξεφλουδίζει το βερνίκι σας. Δεν προλαβαίνει να στεγνώσει σωστά ή να εφαρμόσει κι έτσι ξεκινά το ξεφλούδισμα.

Και τι να κάνετε; Να περιμένετε υπομονετικά να στεγνώσει η κάθε στρώση πριν πάτε στην επόμενη και πάνω από όλα να περνάτε τα νύχια σας με λίγο ασετόν ή οινόπνευμα πριν ξεκινήσετε το βάψιμο. Ναι, αυτό είναι όλο. Αν θέλετε να θωρακίσετε περεταίρω τη δουλειά σας, επενδύστε σε έναtop coatμε αποτέλεσμα gel για λάμψη και διάρκεια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Χρύσα Δαρσακλή[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr