Με αυτό το προϊόν τα φρύδια σας θα μείνουν καλοσχηματισμένα και τονισμένα για μέρες! – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Getty Images

Όχι, αυτή στην φωτογραφία παραπάνω δεν είμαι εγώ. Είναι η Lucy Hale και ζηλεύω όσο τίποτα τα γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια της. Ακριβώς για αυτό, η έρευνά μου για το τέλειο προιόν που θα μου χαρίσει τα φρύδια που ονειρεύομαι δεν σταματά ποτέ. Ίσως όμως κάνει μία παύση για τώρα, αφού μόλις ανακάλυψα το καλύτερο brow gel EVER.

Το νέο gel φρυδιών μακράς διάρκειας, Unbelieva Brow της L’Oreal Paris εξασφαλίζει φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, χωρίς κενά, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλουμε από απαλό σε έντονο.

Η καινοτόμος σύνθεση του Unbelieva Brow στεγνώνει μόλις σε 90 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά σταθερό και αδιάβροχο αποτέλεσμα, που διαρκεί –αν δεν πλυθείς, πλύσου όμως- για μέρες! Η εφαρμογή γίνεται πανεύκολα και γρήγορα με το εύχρηστο βουρτσάκι – πινελάκι, το οποίο εγγυάται ακρίβεια και εμφανή αποτελέσματα στη στιγμή.

Το Unbelieva Brow διατίθεται σε 5 μοναδικές αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο φρυδιών. Η δική μου είναι η chatain και είναι ιδανική για εσάς που τα φρύδια σας είναι καστανά σε σαντρέ τόνους γιατί έχει μέσα εκτός από καφέ και λίγο γκρι.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr