Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το Παλάτι διαψεύδει κατηγορηματικά τη «λίστα προς τους γείτονες»

[ad_1]

Πριν από λίγες μέρες έκανε τον γύρο του κόσμου μία παράξενη είδηση που ήθελε τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να αξιώνουν πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά από τους γείτονες τους στο Φρόγκμπορ Κότατζ.

Δικαίως, τόσο τα ΜΜΕ όσο και οι χρήστες των social media ανέφεραν ότι αυτή τη φορά το βασιλικό ζευγάρι μάλλον «το τερμάτισε» και πλέον αξιώνει προκλητικά και ανέφικτα πράγματα…

Όμως, φαίνεται ότι αυτή τη φορά επρόκειτο περί κακόβουλης φήμες, καθώς υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι «ο Δούκας και η Δούκισσα δεν απαίτησαν ποτέ κάτι τέτοιο, δεν έχουν καμία γνώση επ’ αυτού και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την οδηγία που δόθηκε στη δημοσιότητα».

Ωστόσο, στην επιμονή της tabloid «Sun» ότι τα Μέσα δεν τρελάθηκαν να γράφουν για πράγματα που δεν ισχύουν, ο εκπρόσωπος του Παλατιού επανήλθε με ακόμη μία διπλωματική απάντηση για να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Η οδηγία προήλθε από έναν υπεπροστατευτικό αξιωματούχο και δεν το γνώριζαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν», διευκρινίστηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο Peoplegreece.com

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr