Μάσκες περιποίησης εμπνευσμένες από το My Little Pony; Yes please! – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

GLAΜGLOW_MLP, My Little PonyΕίστε παιδί των 80s και των 90s; Αν ναι, τότε αποκλείεται να μην ενθουσιαστείτε με τις νέα μάσκες Glittermask Gravitymud της Glamglow, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το My Little Pony. Η αγαπημένη σειρά των παιδικών μας χρόνων ενέπνευσε τη δημιουργία τριών μασκών, με κάθε μία να ταιριάζει ένα χαρακτήρα: Η Princess Luna Black αντιπροσωπεύει τη μαγική, μυστηριώδη και δυναμική Πριγκίπισσα, η Pinkie Pie Pink την πιο κοσμική και “Life of the Party” και η Twilight Sparkle Purple την Αξιαγάπητη Τελειομανή.

Η συλλογή My Little Pony #Glittermask παρέχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της αυθεντικής Gravitymud Firming Treatment Glamglow, μίας θεραπείας λάμψης που κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό.Εσείς απλώς τοποθετήστε την GLITTERMASK και χαλαρώστε όση ώρα ρευστοποιείται. Τα σωματίδια Glitter είναι διάσπαρτα μέσα στην gel φόρμουλα της GLAMGLOW, έτσι ώστε να μη κλείνουν τους πόρους. Μόλις στεγνώσει, αφαιρέστε τη μάσκα και θα δείτε την επιδερμίδα σας ορατά πιο σφριγηλή και λαμπερή μετά από μία μόνο χρήση!GLAΜGLOW_MLP masks, My Little Pony

Κοστίζει €50, θα τη βρείτε αποκλειστικά στα Sephora και διατίθεται σε 3 λαμπερές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα pony της Equestria:

★ Princess Luna Black – The powerful Princess and Beauty Icon

★ Pinkie Pie Pink – The Socialite and Life of the Party

★ Twilight Sparkle Purple – The Lovable Perfectionist

Εσείς ποιο Pony θα επιλέξετε; Plus: μην ξεχάσετε να τραβήξετε τις πιο τέλειες selfies!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr