Κι όμως, μπορείτε να έχετε απίστευτα γυριστές βλεφαρίδες χωρίς ψαλίδι! – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

βλεφαρίδεςΚαλοκαίρι ίσον ζέστη και ζέστη ίσον λιωμένο μακιγιάζ. Βάλτε βαρύ makeup σε ένα πρόσωπο που θα βρίσκεται στο ελληνικό λιοπύρι και έχετε την τέλεια συνταγή για να γεμίσετε σπυράκια και να δείχνει η επιδερμίδα σας cakey. You get the point: το καλοκαίρι το έντονο μακιγιάζ είναι big no no, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τονίσετε έστω και λίγο τις βλεφαρίδες σας με μία αδιάβροχη μάσκαρα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σας προτείνουμε πριν την εφαρμόσετε στις βλαφαρίδες σας να τις γυρίσετε, όχι όμως με ψαλίδι, καθώς μπορεί να τις «σπάσει» αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά και χωρίς τη σωστή τεχνική. Τι μπορείτε να κάνετε εναλλακτικά; Να τις γυρίσετε με έναν από τους παρακάτω safe τρόπους, ώστε να έχετε όλο το καλοκαίρι ξεκούραστο βλέμμα, φρέσκια όψη και λαμπερά μάτια.

Με τη μάσκαρα

Αφού βάλετε τη μάσκαρα καλά (κάνοντας κινήσεις δεξιά-αριστερά καθώς περνάτε το προϊόν) ακουμπήστε το ραβδάκι στην άκρη των βλεφαρίδων, γυρίστε τις λίγο προς τα μέσα και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να στεγνώσει η μάσκαρά σας.

Με τα δάχτυλα

Ζεστάνετε τα δάχτυλά σας τρίβοντάς τα μεταξύ τους και στη συνέχεια ακουμπήστε τα στις βλεφαρίδες σας από την άκρη και πιέζοντας ελαφρά προς τα μέσα με φορά προς τα επάνω. Και η παραμικρή θερμότητα θα λειτουργήσει σαν… styling για τις μικροσκοπικές τρίχες. Φορέστε μάσκαρα αμέσως και είστε έτοιμη.

Με μια οδοντόβουρτσα

Βάλτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα κάτω από ζεστό νερό και ταμπονάρετέ την σε μια πετσέτα για να φύγει το πολύ νερό. Στη συνέχεια χτενίστε τις βλεφαρίδες σας προς τα επάνω 2 φορές και την Τρίτη κρατήστε την οδοντόβουρτσα μαζί με τις βλεφαρίδες με φορά προς τα επάνω και προς τα μέσα όπως κάνατε με τα δάχτυλα.

Με ένα κουτάλι

Βάλτε και το κουτάλι κάτω από ζεστό νερό και στη συνέχεια ακουμπήστε το με την καμπύλη μεριά επάνω στις βλεφαρίδες σας πιέζοντας προς τα επάνω και προς τα μέσα για να γυρίσουν. Προσέξτε μόνο να μην είναι πολύ ζεστό το κουτάλι για… ευνόητους λόγους.

Σε κάθε περίπτωση,  φροντίστε να έχετε καθαρά χέρια και σύνεργα και να βάλετε τη μάσκαρα αμέσως μετά ώστε να διατηρήσετε το γυριστό εφέ!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr