Ιωάννα Παππά: Έγινε μαμά για πρώτη φορά

[ad_1]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Παππά αφού το πρωί της Παρασκευής 2 Αυγούστού ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε ο θεράπων ιατρός της 42χρονης ηθοποιού  κ. Περικλής Παπαχριστόδουλος τονίζοντας πως τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας.

Να θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός στο People είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της λέγοντας: «Εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά, γιατί υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Σίγουρα τους τελευταίους μήνες βιώνω μια μοναδική εμπειρία».

Παράλληλα, είχε συμβουλεύσει τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες ακόμα και μετά τα 40. «Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις».

Πηγή: Peoplegreece.com

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr