Η Serena Williams δημιούργησε ένα φόρεμα για όλες τις γυναίκες και για κάθε σωματότυπο

[ad_1]

Ως ένα από τα κορυφαία style icon της εποχής μας ,εντός και εκτός γηπέδου, η Serena Williams γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη που έχει ένα κομψό σύνολο. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει μέσω του fashion brand της “Serena” ένα φόρεμα, που είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες.

Πρόκειται για ένα κόκκινο midi twist front φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση, το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Όποια και αν είναι η ηλικία ή το στιλ, ο σωματότυπος ή το ύψος μίας γυναίκες μπορεί να φορέσει αυτό το κόκκινο φόρεμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί για να αναδεικνύει την πιο θηλυκή πλευρά μίας γυναίκας.

«Καμία γυναίκα δεν μοιάζει με κάποια άλλη σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Serena Williams και πρόσθεσε «Είμαστε όλες μας διαφορετικές γυναίκες, έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες, έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είμαστε και δείχνουμε διαφορετικές και θα πρέπει να φοράμε ρούχα που αναδεικνύουν την προσωπικότητα μας».

Η Serena Williams ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έξι διαφορετικές γυναίκες φορούν το συγκεκριμένο κόκκινο φόρεμα. Όλες τους έχουν διαφορετικές μεταξύ τους σιλουέτες και είναι πολύ κομψές και chic. Αυτό που κάνει το φόρεμα τόσο ξεχωριστό είναι πως παρόλο που το φορούν έξι γυναίκες μοιάζει να είναι διαφορετικό. Η Serena Williams μας απέδειξε λοιπόν κάτι που ήδη ξέραμε, αλλά πολλές φορές μάλλον ξεχνάμε. Το στιλ σχετίζεται με την προσωπικότητα μίας γυναίκες και αυτή είναι που την κάνει να ξεχωρίζει. Έτσι, ακόμα και το ίδιο ρούχο να φοράμε με κάποια άλλη γυναίκα, η καθεμία το φορά με διαφορετικό τρόπο.[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr