Η Celine Dion μόλις απέδειξε πως το μακρύ καρέ είναι το πιο κομψό κούρεμα για όλες τις ηλικίες – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Getty Images

Η φωνή της Celine Dion είναι μέχρι σήμερα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και όχι άδικα. Γιατί πείτε μας, ποιος δεν έχει τραγουδήσει –φάλτσα- έστω και μία φορά το My Heart Will Go On εντός και εκτός ντουζιέρας; Όλοι μας και το ξέρετε.

Η Celine όμως, εκτός από την υπέροχη φωνή, τελευταία έχει αποκτήσει και μία πιο ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ, κάνοντας τη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη.

Η εμφάνιση αυτή μόλις ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο φρέσκια, με το νέο κούρεμα που έκανε η τραγουδίστρια. Η επιλογή της ήταν φυσικά το κλασικό και τόσο δημοφιλές μακρύ καρέ, που με έναν μαγικό τρόπο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Εκτός του ότι είναι απίστευτα κομψό και βολικό, το μακρύ καρέ δεν σας περιορίζει όσον αφορά στα χτενίσματα, όπως φοβάστε πολλές. Δείτε για παράδειγμα παρακάτω τη Celine με ίσια και κυματιστά μαλλιά – και τα δύο υπέροχα, εξίσου εύκολα να γίνουν και πολύ κομψά.

Splash News

Splash News

Η Celine είναι η πιο πρόσφατη celebrity που τόλμησε καρέ φέτος το καλοκαίρι, με τη λίστα να μεγαλώνει καθημερινά. Εσείς τι περιμένετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

 [ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr