Η νέα συλλογή Les Eaux De Chanel θα γίνει η αρωματική εμμονή σας φέτος το καλοκαίρι – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

les eaux de chanelΚορίτσια-λάτρεις της Chanel σας έχουμε καλά νέα: η νέα αρωματική σειρά του οίκου είναι εδώ και θα την λατρέψετε. Η Les Eaux De Chanel είναι μία συλλογή τριών Eaux de Toilette, όλα με την υπογραφή του γνωστού αρωματοποιού Olivier Polge, η οποία ονοματίζεται από τις ταξιδιωτικές διαδρομές της ίδιας της Gabrielle Chanel, προσφέροντας «μια αίσθηση φρεσκάδας που είναι τόσο συναισθηματική όσο η ανάμνηση ενός ταξιδιού».

Venice, Biarritz ή Deauville; Ποιος θα γίνει ο δικός σας αγαπημένος αρωματικός προορισμός;

LES EAUX DE CHANELΤο Paris – Venise είναι ένα φρέσκο ανατολίτικο άρωμα που εμπνέεται από μια από τις αγαπημένες πόλεις της Gabrielle Chanel -την Βενετία. Το 1920 η πόλη αυτή σήμαινε έρωτα με την πρώτη ματιά και μια νέα αρχή μετά τον θάνατο του Boy Capel. Τα Μπαρόκ και Βυζαντινά έργα τέχνης της Βενετίας έγιναν έμπνευση για το στυλ της. Το Paris – Venise ως άρωμα αντιπροσωπεύει το όριο μεταξύ Ανατολής και Δύσης, τις αντιθέσεις μεταξύ φωτός και σκότους, καθώς και της φρεσκάδας και αισθησιασμού. Περικλείει νότες νερόλι σε συνδυασμό με κεχριμπαρένια ακόρντα βανίλιας και τόνκα.

LES EAUX DE CHANELΤο Paris – Biarritz είναι ένα εξαιρετικά φρέσκο και ζωηρό άρωμα που εμπνέεται από την ενέργεια στην ακτή της χώρας των Βάσκων. Το 1915, η Gabrielle Chanel ανακάλυψε την πόλη της Biarritz, με την ταυτόχρονα αθλητική και σοφιστικέ ατμόσφαιρα της, όπου άνοιξε τον πρώτο οίκο υψηλής ραπτικής απέναντι από το καζίνο. Το άρωμα περιέχει αστραφτερές νότες μανταρινιού Σικελίας και κρίνου της κοιλάδας.

LES EAUX DE CHANELΤο Paris – Deauville είναι ένα αρωματικό κιτρώδες άρωμα που έχει μια “ζωντανή, φυσική, φωτεινή φρεσκάδα” εμπνευσμένη από την ακτή της Νορμανδίας όπου η Gabrielle Chanel άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ το 1913. Το άρωμα θυμίζει καθαρό, φρέσκο αέρα, με τις αρωματικές πράσινες νότες βασιλικών συνδυάζονται με πορτοκάλι Σικελίας σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr