Η Γυναίκα που έγινε viral και «έσωσε» το look ρίχνοντας κόκκινο κρασί στο λευκό outfit της

[ad_1]

Το περασμένο Σάββατο, μια γυναίκα από την Αγγλία, η Eleanor Walton απολάμβανε την ημέρα της στους αγώνες ιπποδρομίας Ripon στο North Yorkshire , όταν ξαφνικά κόκκινο κρασί χύθηκε στην κορυφή του παντελονιού της άσπρης ολόσωμης φόρμας της.

Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην καλή της διάθεση και δεν κατάφερε να χαλάσει την ημέρα της. Αμέσως η Eleanor μαζί με την βοήθεια της φίλης της, Mia Williamson, αποφάσισε να «ολοκληρώσει το έγκλημα» ρίχνοντας ακόμη τέσσερα ποτήρια πάνω στη φόρμα της.

«Είμαστε εδώ και δυο ώρες στους αγώνες και η El (Eleanor) έρχεται και μου λέει πως κάποιος έριξε πάνω της κόκκινο κρασί…κανένα πρόβλημα. Προσθέτεις λίγο παραπάνω κόκκινο κρασί και το πρόβλημα λύθηκε. Και κάπως έτσι νομίζω πως δημιουργήσαμε ένα νέο κομμάτι από τη Pretty little things.» Έγραψε η Williamson σε tweet της.

Η Wolton απάντησε στη φίλη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τη δείχνει να στεγνώνει τους λεκέδες της ολόσωμης φόρμας της κάτω έναν στεγνωτήρα χεριών. Όπως αποκάλυψε, εκείνη την ώρα είχε μεθύσει αλλά απολάμβανε αρκετά τη κατάσταση.

Φαίνεται πως αυτή η κίνηση της άρεσε στους χρήστες των social media και πολλοί ήταν εκείνοι που εμπνεύστηκαν και θα το έκαναν σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθούν σε αντίστοιχη περίπτωση.[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr