Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η τσάντα της: μια ολόκληρη μυστική γλώσσα που τώρα αποκωδικοποιείται

[ad_1]

Οι εμφανίσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ τραβάνε συνήθως την προσοχή: τα χρωματιστά ταγιέρ της, τα ασορτί καπέλα, οι εντυπωσιακές της καρφίτσες, τα γάντια της, η Βασίλισσα είναι πάντα στην πένα. Υπάρχει, επίσης, ένα ακόμα αξεσουάρ που δεν παραλείπει από τις εμφανίσεις της: την τσάντα.

Βεβαίως, πιθανότατα να απορεί κανείς γιατί εφόσον η Βασίλισσα έχει τόσους ακολούθους δεν δίνει σε κάποιον τη τσάντα της να την κρατάει. Όμως, υπάρχει λόγος που η Ελισάβετ δεν την αποχωρίζετε ποτέ: τη χρησιμοποιεί για να στέλνει διακριτικά μηνύματα στα μέλη του προσωπικού της.

Οι πιο παρατηρητικοί έχουν ίσως προσέξει ότι η Ελισάβετ συχνά κουβαλάει την τσάντα της στο αριστερό χέρι. Αν όμως η τσάντα της – μία από τις 200 περίπου του σχεδιαστή Launer που έχει στη συλλογή της- μετακινηθεί απ’ αυτή τη πλευρά, σημαίνει ότι κάτι θέλει να πει στους ακολούθους της. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η The Telegraph, αν η Βασίλισσα κατά τη διάρκεια δείπνου τοποθετήσει την τσάντα πάνω στο τραπέζι, αυτό σημαίνει ότι θέλει να φύγει μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο peoplegreece.com

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr