Η αγαπημένη μας σειρά Gossip Girl επιστρέφει και εμείς έχουμε ενθουσιαστεί

[ad_1]

Εάν έχετε συνδυάσει και εσείς τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου ή έχετε περάσει πολλές ώρες μαζί με την καλύτερη σας φίλη βλέποντας Gossip Girl, τα νέα θα σας ενθουσιάσουν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της WarnerMedia,η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η διάσημη τηλεοπτική σειρά πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας στην νέα υπηρεσία streaming HBO Max.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety, ο νέος κύκλος Gossip Girl θα αποτελείται από 10 επεισόδια και να θα μας παρουσιάσει τη ζωή των πρωταγωνιστών 8 χρόνια μετά από τη στιγμή που τελείωσε η σειρά. Αυτός ο κύκλος – reunion πρόκειται να έχει ως θέμα, εκτός από την εξέλιξη και τη ζωή των χαρακτήρων, το πόσο έχουν αλλάξει τα social media τη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Τι γίνεται όμως με τους πρωταγωνιστές;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα επιστρέψουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ωστόσο, ο Chase Crawford, που υποδυόταν τον Nate Archibald, η Blake Lively γνωστή και ως Serena van der Woodsen, αλλά και η Leighton Meester, δηλαδή η αγαπημένη μας Blair Waldorf έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτό τον νέο κύκλο. Κάτι που δεν είναι σίγουρο για τον Penn Badgley, ο οποίος υποδυόταν τον Dan Humphrey καθώς βρίσκεται στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς You στην οποία πρωταγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Ed Westwick, ο αγαπημένος μας Chuch Bass καθώς πρωταγωνιστεί στο «White Gold» του BBC Two.



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr