Είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η φετινή Λάουρα Νάργες; – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

kostadina-spiropoulou-people-5, Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Λάουρα Νάργες είναι δύο παίκτριες του Survivor με πολλά κοινά. Αρχικά ναι, ήταν και οι δύο ελαφρώς πιο αδύναμες από τους υπόλοιπους όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά εμείς δεν θα εστιάσουμε σε αυτό. Γιατί κάτι μας λέει ότι αν μπαίναμε και εμείς στο παιχνίδι, θα ήμασταν στο δικό τους επίπεδο, ή σε ακόμα χαμηλότερο, οπότε we don’t judge.

Εμείς θα κάνουμε focus στα μαλλιά τους, αφού πιστεύουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η φετινή Λάουρα, όσον αφορά στα χτενίσματα. Εντάξει, ίσως η Λάουρα να ήταν ελαφρώς πιο ταλαντούχα, ειδικά στις πλεξίδες, αλλά και η Κωνσταντίνα δεν τα πήγε άσχημα.

Δείτε παρακάτω τα τέσσερα χτενίσματά της που ξεχωρίσαμε και μπορείτε να αντιγράψετε και εσείς το φετινό καλοκαίρι.

Χτένισμα νο1: Η γαλλική κοτσίδα

Οι πλεξίδες ήταν huge τάση πέρσι το χειμώνα και το καλοκαίρι, έγιναν ακόμα πιο huge στη χώρα μας χάρη στο ταλέντο της Λάουρας στο πρώτο Survivor και θα συνεχίσουν να είναι και τους φετινούς καλοκαιρινούς μήνες γιατί είναι ιδανικές για όταν κάνει καύσωνα και έχει υγρασία.

Χτένισμα νο2: Οι πλεξίδες

Τι είναι καλύτερο από μία γαλλική πλεξίδα; Οι πολλές, πολλές πλεξίδες! Boxer braids, πλεξίδες ψαροκόκαλο ή απλά δύο, τρεις γαλλικές πλεξίδες και το αποτέλεσμα γίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρον και fun. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αν το κάνετε κι εσείς είναι να μην δείχνετε σαν 10χρονο με τα τόσα πολλά πλεξιδάκια στα μαλλιά σας.

Χτένισμα νο3: Ο «κοτσιδοκεφτές»

Διαφέρει από τον κότσο «κεφτέ» και την κλασική κοτσίδα στο ότι είναι κάτι ενδιάμεσο. Το κάνουμε όλες, συνήθως όταν ξυπνάμε, όταν βαριόμαστε να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας ή όταν αυτά αρνούνται κατηγορηματικά να συνεργαστούν μαζί μας. Το καλοκαίρι δε, συναντάται στα κεφάλια μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, ειδικά στις διακοπές. Και γιατί όχι, αφού είναι α-πί-στευ-τα βολικό.  

Χτένισμα νο4: Όλα τα παραπάνω μαζί

Έχετε κάνει πλεξίδες, αλλά σας ενοχλούν ακόμα και αυτές όταν περπατάτε/τρέχετε/κολυμπάτε; Πιάστε τις έναν «κοτσιδοκεφτέ» και είστε πανέτοιμες για τη γυμναστική σας. Αν πάντως βάλετε ένα πιο διακριτικό λαστιχάκι –και όχι ένα μεγάλο, κόκκινο μαντήλι, όπως η Κωνσταντίνα-, ίσως το αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο και για βραδινές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr