Δωροθέα Μερκούρη, ποια είναι τελικά η σωστή ποσότητα ζυμαρικών στο πιάτο μας για μην παχαίνουμε;

[ad_1]

To «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένη το απόγευμα της 24ης Ιουλίου στο Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν η Δωροθέα Μερκούρη που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για τον αν νιώθει Ελληνίδα ή Ιταλίδα, τι τρώει, τους άντρες και τις διαφορές τους σε Ελλάδα και Ιταλία και φυσικά την κινηματογραφική ζωή της. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται από Σεπτέμβρη…

Την εβδομάδα από τις 15 μέχρι τις 20 Ιουλίου η Nespresso σας ετοίμασε τους πιο δροσιστικούς καφέδες του καλοκαιριού με τις δύο νέες Limited Edition ποικιλίες της που δημιουργήθηκαν ειδικά για να απολαμβάνονται παγωμένες και είναι εμπνευσμένες από το Αυστραλιανό καλοκαίρι, τον Long Black over Ice και τον Flat White over Ice. Οι επισκέπτες του Utopia δοκίμασαν τα δροσιστικά ροφήματα που έγιναν αμέσως τα νέα αγαπημένα τους. Δείτε τα στο παρακάτω video.

Αν θέλετε να απολαύσετε τον Long Black over Ice στο σπίτι σας έχουμε για εσάς ένα tutorial:

Όπως και για τον Flat White over Ice:

Καλή απόλαυση και καλό καλοκαίρι.

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr