Βρήκαμε το πιο ισχυρό «όπλο» για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Instagram, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Instagram

Ετοιμαστείτε να πείτε αντίο κυτταρίτιδα! Όχι, δεν πρόκειται για αστείο, γιατί μόλις βρήκαμε το προϊόν που θα σας βοηθήσει να την καταπολεμήσετε γρήγορα, ώστε να βγείτε απαστράπτουσες στην παραλία με το μαγιό σας.

Αν υπάρχει ένα φυσικό συστατικό που κάνει θαύματα στην κυτταρίτιδα, αυτό είναι η καφεΐνη και όταν η φύση ενώνει τις δυνάμεις της με την επιστήμη, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι συγκλονιστικά. Ακριβώς αυτό συμβαίνει με το νέο, εξαιρετικά καινοτόμο bioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel, το μυστικό «όπλο» για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την τοπική συσσώρευση λίπους.

Το νέο μέλος της ήδη αγαπημένης μας σειράς BODYSHAPE  ξεχωρίζει για την εξειδικευμένη, φυσικής προέλευσης (κατά 94%) φόρμουλά του από 100% φυσικό πράσινο καφέ. Συνδυαστικά με το σύμπλεγμα Coffee XL Slim, το νέο  bioten BODYSHAPE Bioactive Caffeine gel χαρίζει αποδεδειγμένα, πολλαπλά αποτελέσματα σε διαφορετικά επίπεδα στο σώμα.

Η φυσική καφεΐνη, γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις δράσεις της και την αύξηση του μεταβολισμού, δίνει ενέργεια στα κύτταρα, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη λιποδιάλυση, αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.BIOTEN BIO ACTIVE CAFFEINE, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Ώρα να μιλήσουμε με νούμερα! Μετά από 1 μήνα χρήσης θα παρατηρήσετε μείωση έως και 4cm από τους μηρούς και την κοιλιά, μείωση έως και  2cm από τους γοφούς και 1cm από τα μπράτσα.

Στοχεύει στις προβληματικές περιοχές και απελευθερώνει εκεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση συστατικών, εκμεταλλεύεται 100% την δράση της καφεΐνης, αντιμετωπίζοντας άμεσα την συσσώρευση λίπους, ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, αλλάζοντας άμεσα την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενυδατώνει σε βάθος για ακόμα καλύτερη διεισδυτικότητα των συστατικών και σταθεροποιεί την λιποδιαλυτική δράση στα βαθύτερα στρώματα δίνοντας μακροχρόνια αποτελέσματα.

Εσείς τι περιμένετε για να το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr