Βαριά ναρκωτικά και απόγνωση – Ο Justin Bieber εξηγεί για πρώτη φορά το τίμημα του να είναι παιδί θαύμα

[ad_1]

Ο Justin Bieber δημοσίευσε ένα μακροσκελές και απόλυτα εξομολογητικό κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram τη Δευτέρα αναλύοντας τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή του. Ο 25χρονος pop star μίλησε για το πώς είχε νιώσει πως η δημοσιότητα που βίωσε από πολύ μικρή ηλικία τον έκανε να γίνει ένας επιφανειακός άνθρωπος που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την πίεση και τις ευθύνες που του έφερε η επιτυχία του.

«Είναι δύσκολο να σηκωθείς το πρωί από το κρεβάτι με την σωστή αντιμετώπιση προς τη ζωή όταν είσαι απελπισμένος από τη ζωή σου, το παρελθόν, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις, τα συναισθήματα, την οικογένεια, τις σχέσεις σου. Κάποιες φορές μπορεί όλο αυτό να σε φτάσει στο σημείο να μην θέλεις καν να ζεις πια» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bieber μιλά ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη αλλά και με τη σκληρότητα του να είσαι ένας τόσο διάσημος έφηβος «Θέλω απλά ο κόσμος να ξέρει πως είμαι άνθρωπος. Πασχίζω απλά να βγάλω τη μέρα» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του το 2015.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com

[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr