Βάλτε τέλος στην τριχόπτωση εδώ και τώρα! – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

τριχόπτωση

Getty Images

Η απώλεια των μαλλιών, η γνωστή σε όλους μας τριχόπτωση, επηρεάζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες και μπορεί να είναι είτε μόνιμη, είτε προσωρινή. Όση όμως κι αν είναι η διάρκεια του προβλήματος, αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει αρνητικά την αυτοπεποίθησή μας. Το άγχος, οι ορμόνες, οι διάφορες δερματικές παθήσεις αλλά και τα γονίδια καθώς και η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι μερικά από τα αίτια ενός προβλήματος που απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Η τρίχα έχει τρεις φάσεις ζωής: την αναγενή, η οποία είναι η περίοδος ανάπτυξης της τρίχας,  την καταγενή, η οποία ορίζεται ως η περίοδος υποστροφής και την τελογενή, η οποία είναι η φάση της αδράνειας. Κατά τις φάσεις αυτές η τρίχα αντικαθίσταται και αναπτύσσεται ξανά. Στο πλαίσιο αυτό της αναγέννησης της τρίχας, φυσιολογικά χάνουμε 50-100 τρίχες καθημερινά. Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως οι οποίες δεν επανεμφανίζονται. Αυτή είναι και αυτό που αποκαλούμε παθολογική τριχόπτωση, η οποία προκαλεί το πρόβλημα της αραίωσης.

Η λύση ακούει στο όνομα Anti-Hair Loss της Helenvita, μία σειρά που δίνει την απάντηση στην υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.HELENVITA ANTI-HAIR LOSS

Χάρη στην κατοχυρωμένη πατέντα του καινοτόμου συστατικού Redensyl®, το οποίο δρα στον πυρήνα του προβλήματος και στο παραδοσιακό συστατικό Auxina Tricogena® που εξασφαλίζει την φυσιολογική θρέψη της τρίχας, τα προϊόντα της σειράς Helenvita Anti-Hair Loss συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναζωογόνηση κι αναγέννηση της τρίχας. Η σειρά εμπλουτίζεται με συστατικά όπως η καφεΐνη που βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και παρατείνει τον κύκλο ζωής της τρίχας, το Urea που ενυδατώνει την τρίχα και το Argan Oil που επαναφέρει την χαμένη υγρασία και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Όταν η τρίχα αναπτύσσεται, τα μοναδικά συστατικά επιταχύνουν τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών και διευρύνουν τον κύκλο ζωής της τρίχας χαρίζοντας ζωντάνια και όγκο στα μαλλιά, ενώ όταν η τρίχα είναι νεκρή βοηθούν στην αναδόμηση κι αιμάτωση του θύλακα της τρίχας συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της νέας τρίχας.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr