Αυτό το makeup trend που αγαπούν οι celebrities θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο φωτεινά – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

Getty Images

Getty Images

Το eyeliner το αγαπάμε, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το καλοκαίρι και αυτό δεν τα πάνε τόσο καλά, αφού μετά από λίγες ώρες θα καταλήγει παντού, εκτός από την άνω γραμμή των βλεφαρίδων. Να που όμως υπάρχει ένα makeup trend που περιλαμβάνει eyeliner, αλλά δεν θα καταλήξει να δείχνει σαν μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας και τελευταία λατρεύουν πολλές celebrities του Hollywood.

Ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για το λευκό eyeliner, το οποίο έχει την ικανότητα να «ανοίγει» το βλέμμα, να κάνει τα μάτια να δείχνουν ξεκούραστα, πιο μεγάλα και πιο λαμπερά. Συνήθως χρησιμοποιείται στο μακιγιάζ στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων, αλλά αυτή τη σεζόν το βλέπουμε στις διάσημες φορεμένο σαν cat-eyeliner. Το αποτέλεσμα; Υπέροχο, φρέσκο και τα τέλειο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το μυστικό για να το υιοθετήσετε και εσείς πετυχημένα είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας minimal, χωρίς πολλές άλλες έντονες αποχρώσεις. Οι celebrities που θα δείτε παρακάτω έχουν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με το συγκεκριμένο makeup trend και μας έκαναν να σκεφτόμαστε σοβαρά να το τολμήσουμε στην επόμενή μας βραδινή έξοδο. Εσείς;

Getty Images

Getty Images

Margot Robbie

Getty Images

Getty Images

Rihanna

Getty Images

Getty Images

Bella Hadid

Getty Images

Getty Images

Kristen Stewart

Getty Images

Getty Images

Willow Smith

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr