Αυτό είναι το σημείο που ξεχνάμε να βάλουμε αντηλιακό σύμφωνα με τους δερματολόγους – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

Pexels

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται μια ανάσα κοντά, το αντηλιακό θεωρείται ένα από τα άκρως απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχουμε είτε μαζί μας είτε στο σπίτι μας. Οι γονείς συνηθίζουν να βάζουν αντηλιακό από πάνω μέχρι κάτω στα παιδιά, όμως ξεχνάνε ένα σημείο.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους υπάρχει ένα σημείο που οι άνθρωποι να βάλουν αντηλιακό,το κεφάλι. Έρευνες έδειξαν ότι η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να συνδέεται με την τριχόπτωση. Ο ειδικός γιατρός Dominic Burg υποστηρίζει, σύμφωνα με το Well and Good,  ότι οι υπεριώδεις ακτινοβολίες  μπορεί να προκαλέσουν στο κεφάλι μας φλεγμονή. Αυτό μπορεί να διαταράξει τον κύκλο της τρίχας επηρεάζοντας την ανάπτυξη και αναπαραγωγή της τρίχας.

Οι δερματολόγοι συνιστούν να βάζετε αντηλιακό στο κεφάλι σας σε περίπτωση που ξοδεύετε αρκετό χρόνο στον ήλιο και ιδίως στις καλοκαιρινές διακοπές. Ο γιατρός, Woolery Lloyd υποστηρίζει ότι ο καλύτερος τρόπος να προστατεύετε το κεφάλι σας στην παραλία είναι να φοράτε καπέλο. Σε όσους, όμως δεν αρέσει να φορούν καπέλο στην παραλία υπάρχει και άλλη λύση. Σύμφωνα με την  δερματολόγο, Crystal Aguh, μπορείτε να ψεκάσετε το κεφάλι σας με το αντηλιακό σώματος, αρκεί να έχει έλαια και άλλα συστατικά που είναι ενυδατικά και δεν θα προκαλέσουν ξηρότητα στα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr