Αυτό είναι το άρωμα που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι – Ομορφιά | Μακιγιάζ

[ad_1]

άρωμα

«Η Αγάπη είναι σαν ένα ναρκωτικό. Επιστρέφουμε σε εκείνη διαρκώς, κυριολεκτικά εθισμένοι, παρά τις προσπάθειες μας για το αντίθετο», εξηγεί ο Kilian Hennessy, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της KILIAN.

Το άρωμα LOVE, DON’T BE SHY γιορτάζει φέτος δέκα χρόνια ως ένα από τα best-selling αρώματα της πολυτελούς εταιρίας KILIAN και, για το λόγο αυτό, λανσάρεται μία νέα εκδοχή του, το LOVE DON’T BE SHY EAU FRAICHE. Στο αρχικά gourmand άρωμα του LOVE, DON’T BE SHY έρχεται να προστεθεί μία τολμηρή πινελιά που θυμίζει τα πρώτα στάδια του Έρωτα, συνθέτοντας έτσι το άκρως εθιστικό LOVE, DON’T BE SHY EAU FRAICHE.

«Το LOVE, DON’T BE SHY ήταν το πρώτο άρωμα που δημιούργησα όταν ίδρυσα το brand KILIAN», θυμάται ο Kilian Hennessy. «Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα άρωμα που όμοιο του δεν υπήρχε στην αγορά. Κάτι τέτοιο προϋπέθετε να μείνουμε μακριά από γνωστές gourmand νότες, όπως το Ethyl Maltol σε συνδυασμό με το Patchouli. Περισσότερο όμως, επιθυμούσα ένα άρωμα τόσο απολαυστικό που θα σε κάνει σχεδόν να θέλεις να ‘δαγκώσεις’ τη σύντροφό σου».

Εμπνευσμένο από τη χαρακτηριστική μυρωδιά ενός marshmallow, το LOVE, DON’T BE SHY θυμίζει μια γλυκιά λιχουδιά που ξυπνά τις αισθήσεις. Ενώ αρχικά είναι απαλό και τρυφερό, στη συνέχεια ξεδιπλώνεται με χάρη και αποπλανεί. Το Orange Blossom στις νότες κορυφής θυμίζει την αίσθηση ενός ντροπαλού αλλά έντονου πρώτου φιλιού, ενώ στις νότες καρδιάς το Sambac Jasmine περιπλέκεται με τις νότες από Rose και Iris θυμίζοντας χάδι, ενώ η αίσθηση κορυφώνεται με τις νότες από Vanilla και Cistus Labdanum.

Το LOVE, DON’T BE SHY EAU FRAICHE παραμένει μία γλυκιά λιχουδιά για ενηλίκους με τη βάση από Marshmallowκαι Musk, διακρίνεται όμως από έναν αυθορμητισμό σε σύγκριση με το LOVE, DON’T BE SHY. Η Γαλλίδα αρωματοποιός Calice Becker, που δημιούργησε το αρχικό άρωμα μαζί με τον Kilian Hennessy, επιστρέφει με μία φρέσκια οπτική.

Neroli από τη Βόρεια Αφρική και Petitgrain από την Παραγουάη προσθέτουν μία ανάσα δροσιάς στη βασική σύνθεση. Σχεδιασμένο ως διακριτικό πέπλο χάρη στις τρυφερές λουλουδένιες νότες από Peony και Freesia, το LOVE, DON’T BE SHY εκφράζει τον αισθησιασμό στο παιχνίδι της Αγάπης, ενώ είναι κλεισμένο μέσα σε ένα υπέροχο frosted white μπουκαλάκι με χρυσές λεπτομέρειες.

Προορισμένο για τους Εραστές της άνοιξης, σχεδόν ‘σπαρταράει’ από φρεσκάδα και πάθος, υπενθυμίζοντας το πρώτο βήμα ενός αξέχαστου έρωτα, όπου το ρίσκο είναι ο προάγγελος της επιβράβευσης.

Τα σημεία πώλησης της μάρκας KILIAN είναι: στα πολυκατάστημα Αttica Golden Hall και Attica City Link & στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, στο Hondos Center στη Μύκονο και online στο atticabeauty.gr

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr