Αυτή η eco friendly σειρά περιποίησης μαλλιών μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη γίνει αγαπημένη μας – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Αν υπάρχει έστω και μία γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει να έχει όμορφα, υγιή μαλλιά, ας σηκώσει τώρα το χέρι της. Καμία, σωστά; Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα μαλλιά μας λίγο περισσότερο, καθώς ο ήλιος, το χλώριο της πισίνας και το θαλασσινό αλάτι τα φθείρουν και τα ταλαιπωρούν.

Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή επιλογή προϊόντων, τα οποία ουσιαστικά «κάνουν όλη τη δουλειά» για εμάς.

Όσον αφορά στα κατάλληλα προϊόντα, έχουμε μία τέλεια πρόταση για εσάς, η οποία μόλις κυκλοφόρησε και ακούει στο όνομα Botanicals Fresh Care.

Η L’ Οreal Paris λάνσαρε μία γενιά φυτικών προϊόντων εμπνευσμένα από τη φύση και την ισχύ της επιστήμης. Η νέα αυτή σειρά περιποίησης μαλλιών αποτελεί μια φυτική σειρά με eco-friendly φιλοσοφία, η οποία έχει σχεδιαστεί σεβόμενη τόσο την ποιότητα των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής, όσο και το περιβάλλον, τις πηγές των προϊόντων και τις κοινότητες των παραγωγών.

Αγνά φυτικά συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και την άριστη ποιότητά τους επιλέγονται προσεχτικά με σεβασμό στη διαδικασία εκχύλισης και τη φιλοσοφία της «ανανεώσιμης ενέργειας». Οι  πρώτες ύλες συλλέγονται με προσοχή και με ειδικά προσαρμοσμένες διαδικασίες εκχύλισης ώστε να διατηρηθεί η ακεραιότητα και η λειτουργικότητα τους που βρίσκεται στη δύναμή της φύσης. Χρησιμοποιείται η  διαδικασία της ψυχρής πίεσης στην περίπτωση των έλαιών από σπόρους, αυτή της θερμής απόσταξης στην περίπτωση των αιθέριων ελαίων, και  η διαδικασία του μουλιάσματος για άλλες θερμό-ευαίσθητες συνθέσεις.

Η σειρά Botanicals Fresh Care έχει αναπτύξει ειδικές συνθέσεις για να εκπληρώσουν τις ανάγκες  όλων των τύπων μαλλιών,  χρησιμοποιώντας μια ειδική σύνθεση από λάδι σόγιας και καρύδας, ώστε τα μαλλιά να αποκτούν αμέσως απαλή υφή και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Botanicals Fresh Care Argan & Safflower – σειρά θρέψης για ξηρά μαλλιά με έλαια αργκάν και σαφράν.

Για εσάς που έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, τη λύση δίνουν το έλαιο αργκάν & το έλαιο σαφράν, καθώς τα βασικά πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων φυτικών συστατικών είναι ότι αναδομούν τα μαλλιά απαλά από τη ρίζα ως τις άκρες.

Botanicals Fresh Care Ginger & Coriander – σειρά ενδυνάμωσης για εύθραυστα μαλλιά με εκχύλισμα τζίντζερ και έλαιο κορίανδρου.

Δε χρειάζεται να αγχώνεστε πια για τα εύθραυστα μαλλιά σας, απλά αγαπήστε τα και φροντίστε τα με τη νέα σειρά ενδυνάμωσης με εκχύλισμα τζίντζερ & έλαιο κορίανδρου. Η σύστασή της μπορεί ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή να  θωρακίσει τα μαλλιά σας και να μειώσει τη φθορά.

Botanicals Fresh Care Rose & Geranium – σειρά λάμψης χρώματος για βαμμένα μαλλιά με έλαιο ροδοπέταλων και αιθέριο έλαιο γερανίου.

Η σειρά αυτή  με πρώτες ύλες  τα έλαια ροδοπέταλων και τα αιθέρια έλαια γερανιού έχει δημιουργηθεί για να ανανεώσει τη λάμψη των μαλλιών σας και να θωρακίσει το χρώμα τους.

Botanicals Fresh Care Lavender – σειρά ενυδάτωσης της κεφαλής με το απαλό άγγιγμα του αιθέριου ελαίου λεβάντας.

Η σειρά αυτή  με πρώτες ύλες από λεβάντα, έχει δημιουργηθεί για να δώσει στα μαλλιά σας την απαραίτητη ενυδάτωση και φροντίδα. Καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής με το απαλό άγγιγμα του αιθέριου ελαίου λεβάντας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr