Αυτή η κίνηση στο τέλος του hair styling θα αλλάξει ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ (καμία υπερβολή, promise) – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

rosie huntington-whiteley, Αυτή η κίνηση στο τέλος του hair styling θα αλλάξει ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ (καμία υπερβολή, promise)Φανταστείτε έναν φανταστικό κόσμο όπου τα μαλλιά σας θα έστρωναν τέλεια κάθε μα κάθε φορά που τα φτιάχνετε. Ακούγεται ουτοπικό γιατί κατά πάσα πιθανότητα τα μαλλιά μας έχουν δικό τους μυαλό και κάποιες μέρες έχουν τα νεύρα τους, με αποτέλεσμα να μην συνεργάζονται. Δεν θα τους περάσει όμως – όχι αν κάνετε μία συγκεκριμένη κίνηση κάθε φορά που τελειώνετε το hair styling των μαλλιών σας.

Το tip αυτό μας έδειξε ο celebrity hair stylist Christian Wood σε ένα βιντεάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο χτενίζει την Rosie Huntington Whiteley. Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει πως το εφαρμόζει πριν από κάθε φωτογράφιση που έχει και αν κρίνουμε από όσες έχουμε δει, «δουλεύει» και με το παραπάνω.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, το μυστικό είναι να κρατάτε ενωμένα τα μαλλιά σας στην αρχή της χωρίστρας και να ψεκάζετε με λακ. Το συγκεκριμένο τρικ είναι ιδανικό και για εσάς που έχετε αφέλειες, οι οποίες επιμένουν να χωρίζουν στη μέση.

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr