Αυτή η ηθοποιός διάσημης σειράς «γύρισε» μία ολόκληρη σεζόν με κυστική ακμή – Ομορφιά | Περιποίηση

[ad_1]

Getty Images

Getty Images

Πολλές γυναίκες (συμπεριλαμβανομένης εμού) φρικάρουμε όταν ξυπνάμε το πρωί και ένα σπυράκι έχει αποφασίσει να «φυτρώσει» κάπου στο πρόσωπό μας. Φανταστείτε όμως να ήσασταν ηθοποιός, να είχατε καθημερινά γυρίσματα και να ξυπνάγατε με κυστική ακμή σε όλο σας το μέτωπο. Πα-νι-κός, σωστά; Όχι, δεν είναι υποθετικό σενάριο, γιατί αυτό ακριβώς συνέβη στην Madelaine Petsch, την πανέμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιό που ενσαρκώνει την Cheryl Blossom στη σειρά Riverdale.madelaine-petsch-cheryl-blossom-riverdale

Η σειρά διανύει την δεύτερη σεζόν της, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης, η Madelaine έπρεπε να βάφεται πολύ βαριά για να καλύπτει τα σπυράκια στο μέτωπό της. Εμείς πάντως που την παρακολουθούμε, δεν είχαμε προσέξει τίποτα.

Η ίδια, μιλώντας σε αμερικάνικο περιοδικό, αποκάλυψε πως την επηρέασε το γεγονός, αλλά και πώς κατάφερε να την καταπολεμήσει. «Είχα βγάλει κυστική ακμή στο μέτωπό μου κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. Στην αρχή ένιωθα πολύ άβολα, γιατί έπρεπε να ρυθμίσουν ειδικά τον φωτισμό, ώστε να μην φαίνεται η ακμή μου. Προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβη με το δέρμα μου και ο makeup artist μου είπε πως πρέπει να κάνω διπλό ή τριπλό καθαρισμό στο πρόσωπό μου κάθε βράδυ», εξήγησε.

Getty Images

Getty Images

Εσείς θα τολμήσετε να ξαπλώσετε ξανά στο κρεβάτι το βράδυ χωρίς να έχετε καθαρίσει σχολαστικά το πρόσωπό σας; Εμείς πάντως όχι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr