Αυτή είναι η αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Heidi Klum

[ad_1]

Όταν είσαι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, έχεις access στους καλύτερους διαιτολόγους, γυμναστές, δερματολόγους, αισθητικούς κοκ για να διατηρήσεις την supemodel εικόνα σου. Η Heidi Klum είναι ένα τέλειο παράδειγμα: έχει περπατήσει για τη Victoria’s Secret, έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές στην τηλεόραση και έχει σχεδιάσει ακόμα και ρούχα – α, τυχαίνει να έχει και τέλειο σώμα και λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Δεν θα ήταν περίεργο να φανταστείτε λοιπόν πως η Heidi ξοδεύει μία περιουσία στην περιποίηση του προσώπου της. Παρόλα αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση –της Heidi- δεν ισχύει αυτό. Η 46χρονη έχει αποκαλύψει πως δίνει προτεραιότητα στη σωστή διατροφή και άσκηση και όχι τόσο στο skincare.

«Τρώω πολύ υγιεινά και τρέχω. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό χάπι, μακάρι να υπήρχε. Απλώς μου αρέσει να τρώω καλό, υγιεινό φαγητό. Στο σπίτι μου μαγειρεύουμε κάθε μέρα. Έχω τέσσερα παιδιά. Είναι σημαντικό να τρως σπιτικό φαγητό κάθε μέρα. Επίσης, τρώω πολύ συγκεκριμένη ώρα. Στις 6».

Η ίδια «απλότητα» ισχύει και στο skincare, με την ίδια να αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια την ίδια ενυδατική κρέμα. «Χρησιμοποιώ  την Buttermilk ενυδατική του Mario Badescu. Είναι πολύ ελαφριά. Όταν χρησιμοποιώ πολύ πλούσιες κρέμες βγάζω σπυράκια. Την συγκεκριμένη την βάζω εδώ και πολλά χρόνια και δεν φράζει τους πόρους μου!».

Η συγκεκριμένη κρέμα δεν θα σας κοστίσει πάνω από €20 και αν κρίνουμε από την makeup free Heidi κάνει θαύματα![ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr