Αν αγαπάτε το μακιγιάζ, τότε αυτή είναι η μεγαλύτερη είδηση της χρονιάς – Ομορφιά | Νέα

[ad_1]

fenty beauty

Από τη στιγμή που η Rihanna κυκλοφόρησε τη δική σειρά καλλυντικών με το όνομα Fenty Beauty, όλος ο πλανήτης παραληρούσε για τη ποιότητα των beauty products της pop star. Αυτό που έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που τα χρησιμοποιούν είναι ότι τα Fenty Beauty είναι ένα συμπεριληπτικό brand που βγάζει makeup για όλες τις επιδερμίδες, από τα πιο σκουρόχρωμα δέρματα μέχρι τα πιο ανοιχτά, κάτι που τα περισσότερα brand δεν φροντίζουν να κάνουν.

Τα Fenty Beauty έγιναν στιγμιαία παγκόσμια επιτυχία με τον κόσμο να ερωτεύεται όλα τα προϊόντα του brand, από τις beauty vloggers του YouTube μέχρι τους ανθρώπους που απλά αγαπούν το μακιγιάζ. Και ενώ οι Ελληνίδες που φημίζονται για την αγάπη τους για την περιποίηση του εαυτού τους και τα λούσα, θα ήταν σίγουρα ανάμεσα σε αυτές που θα έτρεχαν να δοκιμάσουν τα Fenty Beauty, δυστυχώς τα προϊόντα αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Αυτό μέχρι σήμερα, καθώς τα Sephora, τα αγαπημένα μας καταστήματα, φρόντισαν να φέρουν το brand στην Ελλάδα. Είχαμε ακούσει φήμες, ότι θα κυκλοφορήσουν μες στο φθινόπωρο, αλλά μία πρωινή επίσκεψη στο site των Sephora μας έκανε να ουρλιάξουμε από χαρά, δεδομένου ότι είδαμε ένα countdown μόλις 16 ημερών μέχρι την κυκλοφορία των Fenty Beauty στην Ελλάδα. Μπείτε τώρα στο www.sephora.gr/el/ για να δείτε το countdown και ετοιμαστείτε για τις αγορές σας, γιατί είμαστε σίγουρες ότι θα γίνουν sold

Ανακαλύψτε περισσότερα για το brand στο instagram της Fenty Beauty.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr