Έχετε καρέ; Δείτε οχτώ χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε πανεύκολα – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Getty Images, καρέ

Getty Images

Αν κρίνουμε από τις 1.000.000 celebrities που έκοψαν τους τελευταίους μήνες καρέ, κάτι μας λέει πως και πολλές από εσάς εκεί έξω υιοθετήσατε την τάση. Εμείς εδώ στο InStyle πάντως το τολμήσαμε και τώρα που καλοκαιριάζει ψάχνουμε νέες ιδέες για χτενίσματα που θα είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακά, κομψά, cool και βολικά. Όχι δεν ζητάμε πολλά και όχι δεν είναι δύσκολο. Ήδη ξεχωρίσαμε οχτώ από τα αγαπημένα μας hairstyles για καρέ μαλλιά που βρήκαμε στο instagram και τα συγκεντρώσαμε παρακάτω για να εμπνευστείτε και εσείς.

Συνηθίζετε να κάνετε τη χωρίστρα σας στη μέση; Κάντε την στο πλάι. Την κάνετε μονίμως στο πλάι; Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. Αυτή η τόσο μικρή αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο look.  

Αντίστοιχα, αν έχετε ολόισια μαλλιά, κάντε τα σπαστά, ενώ αν είναι πιο κυματιστά, ισιώστε τα. Η διαφορά θα είναι τεράστια!

    Το sleek back wet look είναι τάση και μπορεί να γίνει σε μαλλιά κάθε μήκους!

Ένα χαμηλό κοτσάκι στη βάση του αυχένα με χωρίστρα στο πλάι είναι πάντα πιο εύκολη και κομψή επιλογή.

Ναι, το χτένισμα που κάνετε μέσα στο σπίτι για να μην σας πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπο είναι κατάλληλο και για τις εξόδους σας. Απλώς προσέξτε να μην πετάνε 8978978ο5 τρίχες προς κάθε κατεύθυνση και θα είστε ok.  

Μη φοβάστε τα αξεσουάρ! Όχι, το γεγονός πως έχετε καρέ μαλλιά και θα φορέσετε τσιμπιδάκια και στέκες, δεν θα σας κάνει να μοιάζετε με 10χρονο.

Έχετε μία πιο επίσημη έξοδο; Αντιγράψτε το look της Emma Roberts δημιουργώντας κυματισμούς στα μαλλιά σας και κάνοντας μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Στις ακόμα πιο grande εμφανίσεις σας, η τέλεια πρόταση για να δείξει εντυπωσιακό το καρέ είναι να το χτενίσετε σε ρετρό στιλ, με κυματισμούς που «γυρνάνε» προς τα μέσα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr