Έξι απόλυτα φυσικοί τρόποι να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας το καλοκαίρι – Ομορφιά | Μαλλιά

[ad_1]

Instagram @roxy

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς εδώ στο InStyle, κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας πιάνει μία μικρή εμμονή με τα «φιλημένα από τον ήλιο» μαλλιά. Ξέρετε, εκείνα που μοιάζουν με αυτά των surfers και έχουν γίνει με απόλυτα φυσικό τρόπο από τον ήλιο.

Πώς μπορούμε όμως να αποκτήσουμε κι εμείς ένα τέτοιο look στα μαλλιά μας χωρίς να τα βάψουμε και χωρίς να καθόμαστε κάτω από τον ήλιο όλη μέρα; Η λύση έρχεται με φυσικούς τρόπους, που θα ανοίξουν μερικούς τόνους τα μαλλιά σας, χωρίς να τα βλάψουν ούτε στο ελάχιστο.

Instagram: @alexisren

Μέλι

Το μέλι, εκτός από βαθιά ενυδάτωση, μπορεί και να ανοίξει την απόχρωση των μαλλιών. Απλώστε το –ακατέργαστο- μέλι σε νωπά μαλλιά, τυλίξτε το κεφάλι σας με διάφανη  μεμβράνη και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον δύο ώρες. Έπειτα απλώς ξεβγάλτε το με κρύο νερό.

Χαμομήλι

Η πιο γνωστή μέθοδος, το χαμομήλι, είναι πανεύκολη: βρέχετε τα μαλλιά σας με αυτό και τα αφήσετε να στεγνώσουν στον ήλιο.

Κανέλα

Βάλτε λίγη κανέλα στο conditioner σας και απλώστε την σε νωπά μαλλιά σαν μάσκα. Αφήστε τη να δράσει για δύο ώρες, κατά προτίμηση κάτω από τον ήλιο. Έτσι τα μαλλιά σας και θα ανοίξουν και θα ενυδατωθούν σε βάθος. Win win!

Λεμόνια

Άλλοι το πρωί τα στύβουν σε χυμό, εσείς θα τα στύψετε στα μαλλιά σας. Αναμείξτε το χυμό δύο λεμονιών με το ¼ της ποσότητάς τους σε νερό, ψεκάστε τα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο.

Ήλιος

Όπως θα καταλάβατε από τα παραπάνω, ο κοινός παρονομαστής όλων των τρόπων είναι ο ήλιος. Ακόμα και χωρίς να βάλετε τίποτα, αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα, θα ανοίξουν κι άλλο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 [ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr