Έγινε κι αυτό! Ο Brad Bitt στην “Κυριακάτικη λειτουργία” του Kanye West

[ad_1]

Μια νέα συνήθεια φαίνεται πως έχει προστεθεί εδώ και λίγους μήνες στα μέλη της οικογένειας του Kanye West και της Kim Kardashian.

Πρόκειται για τις Κυριακάτικες λειτουργίες που διοργανώνει ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West. Ο διάσημος τραγουδιστής καλεί τους συγγενείς και τους αγαπημένους του φίλους σε μια εβδομαδιαία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη μουσική και θυμίζει αρκετά gospel θρησκευτική τελετή.

Η τοποθεσία που γίνεται το event κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική και δεν μπορεί να δώσει το παρόν ο οποιοσδήποτε, παρά μόνο όποιος έχει λάβει ειδική πρόσκληση.
Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που έχουν παρακολουθήσει τη μουσική «λειτουργία» είναι ο Orlando Bloom και η Katy Perry, ενώ το περασμένο Σάββατο το παρόν έδωσε ο Brad Pitt. Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ είναι η δεύτερη φορά που ο διάσημος ηθοποιός παρακολουθεί την Κυριακάτικη λειτουργία του Kanye.

Σε κάποιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο Twitter από fans, ο ηθοποιός φαίνεται να συζητάει χαμογελαστός μαζί με τον διάσημο rapper λίγο μετά τη τελετή.

Δείτε τις φωτογραφίες:



[ad_2]
Πηγή: www,instyle.gr